Diensten

Vijftien jaar ervaring gebundeld met een portie durf, veel goesting, creativiteit en authenticiteit overgoten met een stralende glimlach. Atelier Babs staat voor vertrouwen, respect, integriteit en verantwoordelijkheid. Dankzij haar expertise en ervaring in verschillende sectoren op verscheidene niveaus kan Barbara heel accuraat inspelen op jouw noden en haar snel inwerken in je omgeving en team.

Verbindende communicatie

Copywriter

Met een aantal woorden, een gedachtenlijn of massale input… Barbara gaat creatief aan de slag om een voor jou passende tekst te toveren.
Centraal staat het authentiek verbinden van jouw boodschap met jouw publiek. Daarom besteedt Atelier Babs steeds aandacht
aan een diepgaand intakegesprek. Barbara leeft zich in in jouw wereld dankzij haar brede bedrijfseconomische
en cultureel maatschappelijke ervaring. En dan wordt het magie met woorden…

Content bouwer

Barbara start elk project op basis van een mindmap die de beginsituatie weergeeft. In het intakegesprek duiken we 
samen dieper in elk aspect zodat Barbara een gedetailleerd overzicht heeft van al jouw wensen en noden. Van daaruit vertaalt ze jouw verhaal in een
website, brochure of magazine. Atelier Babs brengt jouw bedrijf, markt en (potentiële) klanten op originele manier met elkaar in verbinding. Alles gebeurt volledig op jouw maat… Atelier Babs, creatief met woord en beeld.

Social Media Booster

Na een grondige analyse van beschikbare bedrijfsinformatie en/of jouw bestaande pagina gaat Barbara met jou in gesprek.
Met een mindmap als basis brengen we samen jouw merk en situatie verder in kaart en kijken we hoe je best verbinding maakt met jouw publiek.
Atelier Babs maakt dan een plan van aanpak op jouw maat. Dat varieert van een éénmalig opleidingsmoment naar training en coaching
of het volledig beheer van jouw pagina. Flexibel, to the point en vooral met oog op resultaat en werkbaarheid op lange termijn.

Betrouwbare ondersteuning

Recht voor de raap, met gezond verstand en no-nonsense hands-on attitude faciliteert, activeert, organiseert en plant Barbara wat jij in beweging wil brengen. Atelier Babs heeft ruime ervaring in change management, process improvement, sales management, planning, business analysis, office management en management assistance. Barbara vertoefde reeds in sectoren als computer software, farma, medische hulpmiddelen, retail, overheid en hospitality. Atelier Babs biedt betrouwbare ondersteuning als:

Op zoek naar een stralende stille kracht
om jouw merk of bedrijf in beweging te brengen?

Contacteer me voor een open en informele babbel.